Visie op mobiliteit

Iedereen heeft het over mobiliteit. Gemeentes nemen initiatieven. Deelauto’s worden neergezet. Nieuwe apps verschijnen om de dag. Platforms worden opgericht. Mobiliteitsbudgetten worden uitonderhandeld.

Maar wie is er eigenlijk bezig met de mobiliteitsgebruiker. De mens die van A naar B wil. Of het pakje dat van C naar D moet? We zijn zo bezig met commercie, dat we vergeten waar het om gaat. We zijn zo bezig met innovatie, dat we vergeten te vernieuwen.

Wij hebben een duidelijke visie op mobiliteit. En ontdekken dat de meeste initiatieven niet bijdragen aan een beter klimaat, minder congestie, minder auto’s (ruimtegebruik), handiger infrastructuur. Vooral omdat er bij de partijen geen visie kan worden ontwikkeld, onder andere omdat hun systemen (bijvoorbeeld die van de leasemaatschappijen) er niet klaar voor zijn.

Wij ontwikkelen initiatieven die ervoor zorgen dat het echt over mobiliteit begint te gaan, in plaats van over contracten voor transportmiddelen. Wij zorgen ervoor dat bedrijven zich de goede kant op ontwikkelen. Wij helpen op de ‘road-to-mobility’.

Neem contact op.